Emelie Nordgren - Ryttare i sköna värmland

Alla inlägg den 29 april 2015

Av Emelie - 29 april 2015 16:15

Tiden vara rusat iväg de senaste dagarna. I söndags efter tävlingen red jag en väldigt lugn Kitana, lika så på måndagen då vi även hoppade några små hinder. Alla hinder var små, ca 50 cm men Kitana hoppade som att de var minst 80 cm höga och breda. Hennes försiktighet märks så väl i dessa lägen. Hon har heller inte så mycket rutin än vilket också kan göra att hon överhoppar så mycket.
I måndags hoppade jag även Lennart inför fredagens tävling med mest för att han skulle filmas inför försäljning. Jag är väldigt nöjd med de språng vi gjorde, då han känns finare än nånsin :) jag känner även vad mycket jag lärt mig av honom eftersom han är som en storhäst att rida, speciellt mot hinder. Allt måste vara kontrollerat och jag får inte tappa lugnet!

[Bild]

Igår var det styrelsemöte på kvällen och resten av tiden efter skolan pluggade jag. Jag hann i princip klart med ett historiearbete som ska vara inlämnat efter lektionen imorgon. Jag ska bara läsa igenom allt några gånger till och sen är jag klar. Imorgon blir en kort dag i skolan, slutar 11.30

Idag är det Träning i Kumla för Lotta och Ragnar ska få följa med för första gången, spännande :)

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards